+66 42 707557

FACEBOOK

TRIPADVISOR

YOUTUBE

Resotel Baan Sanook Logo
Mostly Cloudy

20°C

Thailand

Mostly Cloudy

Humidity: 79%

Wind: 9.66 km/h

Restaurant

Vaak wordt ons gevraagd: "Heeft u een restaurant in uw Resotel?"
Om te antwoorden, laten we eerst eens kijken wat de betekenis van het woord "restaurant" eigenlijk is:
Restaurant komt van de Franse restaurateur, wat letterlijk betekent "om voedsel aan te bieden."

Tegenwoordig is een restaurant een op zich staande gelegenheid met zitplaatsen, waar men de aldaar bestelde en gekochte maaltijden of drankjes nuttigt.

Hoewel we geen restaurant hebben in de huidige betekenis van het woord, hebben we wel de mogelijkheid "om voedsel te bieden", zoals het oorspronkelijk bedoeld was.

food4
Dus wat zijn dan de mogelijkheden…?

We beginnen de dag met een Nederlands / Thais ontbijt, kompleet met diverse broodsoorten, beleg, eieren, koffie, thee, sinasappelsap, yochurt en fruit ..... Als u speciale wensen heeft proberen we die ook te vervullen. 

Het ontbijt is inbegrepen bij uw kamerprijs.

IMG 1803 640x480

Gedurende de dag wordt de lunch meestal genuttigd tijdens een excursie of ergens buiten de deur, maar voor degenen die genieten van een ontspannen dag in ons Resotel, hebben ze een keuze aan vers bereide gerechten die we in onze vriezer bewaren.

Het kost maar een paar minuten om u een lasagne, spaghetti Bolognese, pizza, friet, hamburger, vleespastei of gewoon sandwich te serveren; alles billijke prijzen.

Meer zin in een traditionele Thaise lunch ....? In het dorp zijn verschillende eettentjes waar u een noedelsoep of ander eenvoudig maar authentiek Thais eten kunt nuttigen. Een zeer korte rit per scooter om er te komen of als je van wandelen houdt, ongeveer een kilometer wandeling.

food6

Voor het avondeten hoeven onze gasten zich eveneens geen zorgen te maken; in naburige stadjes van ons Resotel zijn verschillende typen restaurants; van street-food tot meer luxere accommodaties ...... allemaal op slechts 15 minuten rijden.

Als u geen auto hebt, hoeft u zich geen zorgen te maken, want onze medewerkers kunnen u naar de door u gekozen locatie brengen (we raden af om 's avonds / in de duisternis op de scooter te rijden) en natuurlijk zorgt onze medewerker ervoor dat u ook veilig terugkeert. Natuurlijk kunnen we u altijd adviseren waar te gaan eten, op basis van wat u wilt eten en de type gelegenheid (sfeer).

Vanwege het informele karakter van ons Resotel komt het vaak voor dat we met onze gasten meegaan dineren ......... we moeten tenslotte ook eten en de menu-vertaling en -advies door gastvrouw Salinee wordt als zeer welkom ervaren.

food 5

En er is altijd een mogelijkheid om met ons mee te eten. Uw gastvrouw Salinee is een geweldige kok en bereidt vaak authentiek Thais eten. En wees niet verlegen als je graag in de keuken wilt helpen; niets mis met het krijgen van gratis lessen in Thais-Isaan koken.

Tevens gebruiken we een tweetal lokale restaurants waar we bestelling plaatsen, ophalen en in ons Resotel uitserveren. Ook een aanrader is met z’n allen naar de open markt in PhanKhon te rijden, waar standhouders een ruime selectie aan vers bereide traditionele Thaise gerechten aanbieden. Deze kunt u meenemen naar ons Resotel alwaar u het in privacy of samen met anderen nuttigd.

food7
Wij zijn van mening dat onze manier om "voedsel te bieden" naadloos past in de filosofie van Resotel Baan Sanook ........ Thuis gevoel, met vrienden, ontspannen en genieten met anderen in een gezellige, vertrouwde en gemoedelijke sfeer.

 

Voor meer foto's check out onze gallery, cuisine of simpelweg  Klik hier voor online foto album

FaLang translation system by Faboba

Book by Phone? Call us on: +66 42 707557, +66 91 0617354 or +31 24 3010235

Please consider time zones when calling! Time zone: GMT/UTC + 7 (Thailand has no winter saving time)

Info

  • Flexible Check In & Check Out times; just advise us your (travel) schedule in advance so we are ready and prepared to welcome you. 
  • We do not have a real restaurant; for lunches and dinners we can suggest (and eventually bring you) to nice restaurants in the direct vicinity. In addition we offer to "join us" for dinner; enjoying home cooked dinners prepared by your hostess at our resotel or ordered from local restaurants in the area
  • Freshly prepared breakfast is served daily at our deck around the pool.
  • Free high speed WiFi is available in all areas
  • Private parking for cars or motorbikes is available on site (reservation not required).
  • For latest news and updates please check out our facebook page (link button on top of our homepage)
  • Note that none of our images or photos are photoshopped or otherwise improved; we aim to give you honest info.

Contact Details

Resotel Baan Sanook

6235/10 Waeng, Don Kueang (between Sakon Nakhon and Udon Thani on route 22)
Sakon Nakhon
47240 Thailand

GPS: 17.4209602,103.6162052

Tel: +66 42 707 557 (Thai)
Tel: +31 24 301 0235 (Dutch, English, German)

Robert - Mobile (Dutch, English, German)
+66 910 500 901
+31 651 970 026

Salinee - Mobile (Thai, English)
+66 910 617 354

Call us on Skype
Facetime
Messenger
Line - merksr


www.resotel-baan-sanook.com

Contact Form

Stay In Touch

Enter your email address to receive news and offers from us

Your Opinion Is Important To Us