+66 42 707557

FACEBOOK

TRIPADVISOR

YOUTUBE

Resotel Baan Sanook Logo
Mostly Cloudy

20°C

Thailand

Mostly Cloudy

Humidity: 79%

Wind: 9.66 km/h

Zwembaden

Bij Resotel Baan Sanook kunt u een afkoelende duik nemen in een van de twee verschillende soorten zwembaden.

Direct gelegen bij de bar, lounge, kamers en aan relax-dek, vindt u ons hooggelegen zwembad met een afmeting van 9 m x 6 m. Dit zwembad heeft 3 verschillende dieptes en gemakkelijke slip-vaste treden om in het water te komen. Het donkerblauw betegelde zwembad is heerlijk om in te zwemmen, in te zitten met een drankje of om in het water van over de waterval van het uitzicht te genieten.

Vanaf het middaguur ligt dit zwembad gedeeltelijk in de schaduw, gecreëerd door de harmonica luifel boven het relax-dek. De waterval is niet alleen ter decoratie, maar het werkt ook als een skimmer die bladeren en andere drijvende zaken verwijdert, en door het “koeltoren-effect” van het vallende water maken we de watertemperatuur een paar graden lager naar een comfortabele 29-30 graden. Sfeerverlichting in het zwembad zorgt ervoor dat u ook kunt zwemmen als het donker wordt. Dit zwembad wordt hygiënisch gereinigd middels chemicaliën (tot een minimum beperkt) en het water wordt constant gefilterd.

swimpool2 320x240 swimpool3 320x240

 

Natuurlijke zwemvijver

Omringd door tuin en het "strand" bevindt zich ons natuurlijke zwembad aan de achterzijde van het hoofdgebouw. Met een voor Thailand uniek filter systeem van planten is deze, in 3 zones verdeelde betonnen bak van 300 m2, aangelegd, waarin het ingesloten water een natuurlijk meer en een levendige ruimte voor dieren, planten en mensen creëert. Er worden geen chemicaliën gebruikt om het water te desinfecteren of te steriliseren; het zuiveren van het water wordt bereikt door biologische filters en planten die het onvergelijkbare gevoel van zwemmen in natuurlijk water creëren.

Vanaf ons "strand" loopt u geleidelijk het water in tot u een maximale diepte van 1,20 mtr bereikt, dichtbij de muur die de zwemzone isoleert van de viszone. Hier bevindt zich ook een bank in het water waar u zittend kunt genieten van een drankje terwijl u uitkijkt over de lelies, waterplanten en vissen.

swimpond2 320x240 swimpond bim 320x240 swimpond1

Hoewel we een barrière hebben gecreëerd die voorkomt dat vissen zich in de zwemzone bevinden is het geen garantie dat het zwemgedeelte vrij is van dieren. Het natuurlijke en gezonde water trekt naast vissen ook andere dieren aan zoals kikkers, krabben, garnalen enz. En onze vissen springen soms over de barrière om de mensen in het water van dichterbij te bekijken. We zien echter liever niet dat mensen over de barrière springen; vissen kunnen gestrest raken en het biologisch evenwicht van de natuurlijke vijver kan in gevaar komen. Om dezelfde reden gebruiken we minimale verlichting in het natuurlijke zwembad; slechts een paar LED-lampjes in de zwemzone.

Een duik in ons natuurlijke zwembad is een prettige ervaring en we nodigen u uit om de frisheid te ervaren van zwemen in gezond, chemisch vrij en kristalhelder water. De tempreratuur van ons natuurlijke zwembad is meestal wat hoger vanwege de locatie in de volle zon. 'S Ochtends zijn de temperaturen rond de dertig graden maar halverwege de middag kan de watertemperatuur oplopen tot 35 graden e.e.a. afhankelijk van het seizoen.

FaLang translation system by Faboba

Book by Phone? Call us on: +66 42 707557, +66 91 0617354 or +31 24 3010235

Please consider time zones when calling! Time zone: GMT/UTC + 7 (Thailand has no winter saving time)

Info

  • Flexible Check In & Check Out times; just advise us your (travel) schedule in advance so we are ready and prepared to welcome you. 
  • We do not have a real restaurant; for lunches and dinners we can suggest (and eventually bring you) to nice restaurants in the direct vicinity. In addition we offer to "join us" for dinner; enjoying home cooked dinners prepared by your hostess at our resotel or ordered from local restaurants in the area
  • Freshly prepared breakfast is served daily at our deck around the pool.
  • Free high speed WiFi is available in all areas
  • Private parking for cars or motorbikes is available on site (reservation not required).
  • For latest news and updates please check out our facebook page (link button on top of our homepage)
  • Note that none of our images or photos are photoshopped or otherwise improved; we aim to give you honest info.

Contact Details

Resotel Baan Sanook

6235/10 Waeng, Don Kueang (between Sakon Nakhon and Udon Thani on route 22)
Sakon Nakhon
47240 Thailand

GPS: 17.4209602,103.6162052

Tel: +66 42 707 557 (Thai)
Tel: +31 24 301 0235 (Dutch, English, German)

Robert - Mobile (Dutch, English, German)
+66 910 500 901
+31 651 970 026

Salinee - Mobile (Thai, English)
+66 910 617 354

Call us on Skype
Facetime
Messenger
Line - merksr


www.resotel-baan-sanook.com

Contact Form

Stay In Touch

Enter your email address to receive news and offers from us

Your Opinion Is Important To Us