+66 42 707557

FACEBOOK

TRIPADVISOR

YOUTUBE

Resotel Baan Sanook Logo
Mostly Cloudy

20°C

Thailand

Mostly Cloudy

Humidity: 79%

Wind: 9.66 km/h

Met betrekking tot onze excursies per auto is het goed te weten:

Excursies van Resotel Baan Sanook zijn uniek in opzet; we nodigen je niet alleen uit om de directe omgeving te verkennen met onze scooters (zie "per scooter"), maar we adviseren je zeker om onze individuele, op maat gemaakte en door gastheer begeleide excursies, mee te maken in onze comfortabele 4-wiel-aangedreven SUV of recent aangeschafte 4-deurs pick-up.

car tekstVoor deze excursies is het goed om te weten:

 • Elke excursie is flexibel; er is geen tijdslimiet om een bepaalde bezienswaardigheid te bezoeken. Als u klaar bent om te gaan, gaan we naar de volgende locatie.
 • Op basis van ervaring adviseert de gastheer een combinatie van bezienswaardigheden afgestemd op interesse van de gast en een praktische verbinding tussen locaties.
 • Maximaal 6 personen kunnen doorgaans met een excursie mee, maar voor meeste comfort is max 4 personen beter.
 • De eigenaar / gastheer van Resotel Baan Sanook is uw chauffeur / gids en kan u in het Engels, Nederlands of Duits adviseren hoe u zich dient te gedragen en kunt voorbereiden op een excursie. In zeldzame gevallen dat de gastheer niet beschikbaar is voor een excursie, er meer excursies voor een dag zijn gepland of wanneer de groepsgrootte meer dan 6 personen is, dan kunnen we tevens een minibus met een betrouwbare chauffeur inzetten. In ieder geval zal gastheer of gastvrouw meegaan.
 • We streven ernaar om excursies te plannen gebaseerd op individuele interesses en adviseren de beste combinatie van verschillende bezienswaardigheden voor een excursie. Door deze individuele benadering zijn groepen voor excursies typisch een paar, twee koppels of een groep vrienden.
 • Om het maximale uit de dag te halen, beginnen excursies meestal 's ochtends vroeg, vaak vóór 08:00 uur en is terugkeer meestal na zonsondergang.
 • Er zijn mogelijkheden om een excursie te maken met een overnachting elders dan Resotel Baan Sanook. Dit is een nieuwe toevoeging en bij interesse spreken we details onderling door tijdens uw verblijf.
 • Omdat op veel locaties een respectvolle afdekking van het lichaam vereist is, zijn er met name bij tempels kledingvoorschriften. We adviseren vrouwen altijd om een lange rok bij de hand te hebben (welke gemakkelijk over de korte broek te dragen is) en een sjaal of shirt om de schouders en borsten te bedekken. Voor mannen is het veel gemakkelijker en elke outfit is in principe toegestaan, maar mouwloze shirts of hempjes zijn "not done"! In elk geval adviseren wij u vooraf wat u moet dragen en / of meenemen.
 • Excursies dienen om uw algemene verblijfservaring bij Resotel Baan Sanook te complementeren en daarom streven wij ernaar de kosten laag te houden. Prijs van excursies is gebaseerd op afstand (gereden kilometers). Let op: de prijs van excursie is per auto, niet per persoon. Als indicatie kan worden gesteld dat de excursiekosten tussen 2000 en 3000 THB per auto liggen.

 

Rainbow of ColorsNaast onze 4WD SUV hebben we onlangs een 4 deurs pick-up aangekocht welke geschikt is voor het transport van 5 personen in de cabine.

Het transport van mensen in de laadbak van een pick-up is erg populair is in Thailand, en indien onze gasten het wensen is transport op deze manier mogelijk. Maar realiseer dat je wordt blootgesteld aan de elementen (zon, wind, regen, stof) en dit introduceert een hoger (eigen !!!) risico dan transport binnen de cabine. Maar het is leuk, al is het alleen al om de verbaasde gezichten van de Thaise mensen te zien.

Aarzel niet om uw gastheer naar de mogelijkheden te vragen.

FaLang translation system by Faboba

Book by Phone? Call us on: +66 42 707557, +66 91 0617354 or +31 24 3010235

Please consider time zones when calling! Time zone: GMT/UTC + 7 (Thailand has no winter saving time)

Info

 • Flexible Check In & Check Out times; just advise us your (travel) schedule in advance so we are ready and prepared to welcome you. 
 • We do not have a real restaurant; for lunches and dinners we can suggest (and eventually bring you) to nice restaurants in the direct vicinity. In addition we offer to "join us" for dinner; enjoying home cooked dinners prepared by your hostess at our resotel or ordered from local restaurants in the area
 • Freshly prepared breakfast is served daily at our deck around the pool.
 • Free high speed WiFi is available in all areas
 • Private parking for cars or motorbikes is available on site (reservation not required).
 • For latest news and updates please check out our facebook page (link button on top of our homepage)
 • Note that none of our images or photos are photoshopped or otherwise improved; we aim to give you honest info.

Contact Details

Resotel Baan Sanook

6235/10 Waeng, Don Kueang (between Sakon Nakhon and Udon Thani on route 22)
Sakon Nakhon
47240 Thailand

GPS: 17.4209602,103.6162052

Tel: +66 42 707 557 (Thai)
Tel: +31 24 301 0235 (Dutch, English, German)

Robert - Mobile (Dutch, English, German)
+66 910 500 901
+31 651 970 026

Salinee - Mobile (Thai, English)
+66 910 617 354

Call us on Skype
Facetime
Messenger
Line - merksr


www.resotel-baan-sanook.com

Contact Form

Stay In Touch

Enter your email address to receive news and offers from us

Your Opinion Is Important To Us